Update!

Het is even een paar maanden stil geweest. Sinds de ADAC GT Masters in juli op Zandvoort ben ik niet meer op het circuit geweest.

Maar dat wil niet zeggen dat ik stil heb gezeten. Ik heb de afgelopen maanden gebruikt om mijn foto archief van de afgelopen 10 jaar door te spitten. Van nog lang niet alle races waar ik geweest ben stonden de foto’s online. Daarnaast heb ik mij in de loop van de tijd ontwikkeld in mijn kijk op foto’s. Reden genoeg dus om mijn foto’s weer eens te sorteren en het volledige archief online te zetten. Zo ver is het nog lang niet, dus één voor één komt alles de komende tijd beschikbaar. Hou deze site in de gaten!

Het is inmiddels half november, dus de kalenders voor 2018 worden in deze periode bekend gemaakt. Tijd ook voor mij om plannen voor 2018 te gaan maken. Sowieso staan de WEC 6h Spa en 24h Le Mans weer in de agenda, verder ben ik van plan weer een aantal rally’s te gaan bezoeken. De komende weken hoop ik meer races aan mijn agenda toe te voegen.

Voor nu alvast een voorproefje van de foto’s van de afgelopen jaren die in de komende periode online komen.

 

 

IMG_3269

IMG_5827

IMG_3729

IMG_8173

IMG_6186