Zuiderzeerally 2018

Zaterdag 17 Maart stond de eerste Nederlandse rally van 2018 op de agenda: de Zuiderzeerally rond Emmeloord. Dit jaar met proeven rond Oldemarkt, Kampereiland en uiteraard het industrieterrein in Emmeloord. Verschillende omgevingen waarin gereden werd dus ook ruimte voor verschillende foto’s.

Helaas was het verschrikkelijk koud, maar de mooie proeven en deelnemende auto’s maakten veel goed. Vanwege het koude weer heb ik het avondprogramma op het industrieterrein overgeslagen, maar eerder op de dag heb ik al foto’s kunnen maken zoals ik ze in mijn hoofd had. Maar DE foto van de dag maakte ik bij toeval, doordat ik op het juiste moment op de juiste plaats stond. Een Peugeot sneed de bocht iets af, kwam daarbij in een spoor met ijs terecht. Kwam daardoor een beetje dwars te staan en zakte door het ijs waardoor het water opspatte.

De volgende rally waar ik bij ben is in April, de Centraal Nederland Rally in Barneveld.

Reacties of vragen kun je onderaan de pagina kwijt.

 

IMG_0956

IMG_0534

IMG_1044

IMG_0455

IMG_0563

IMG_0543

IMG_0907

IMG_0818

 

IMG_0538

 

 

 

Zuiderzeerally 2018

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank